snorkelen & zeemeerminzwemmen

Maak kennis met de basisprincipes van het snorkelen. Of laat een droom uitkomen en leer zwemmen als een echte zeemeermin. Het is allemaal mogelijk bij zwembad De Weid.

Snorkelen

Ben jij geïnteresseerd in de onderwaterwereld? Volg dan snorkelen 1, 2 en 3 onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur! Tijdens de snorkellessen leren kinderen zwemmen met een duikbril, snorkel en zwemvliezen. Verder leer je omgaan met de basisuitrusting, de ademhaling, het oriënteren onder water en samenwerken.

Tijdens de opleiding voor het snorkelen kunnen kinderen drie keer gaan afzwemmen voor een erkend snorkeldiploma. Eerst voor het Snorkel 1-diploma, daarna voor het Snorkel 2-diploma en tenslotte voor het Snorkel 3-diploma. Elk diploma betekent dat een kind een bepaalde vaardigheid met het snorkelen heeft.

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De snorkellessen zijn leuk voor de sportieve jeugdige avonturiers. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur. Plezier staat voorop bij deze lessen. 

zeemeerminzwemmen

Wil jij ook leren hoe je veilig met een zeemeerminstaart kunt zwemmen? Alle tips en trucs leer je tijdens de zeemeermincursus van 6 weken.

Je leert alle onderwatertechnieken, waaronder de zeemeermin-zwemslag, -rugslag, duiken & nog veel meer! Ook leer je alles over materiaalgebruik en de juiste ademhalingstechnieken. Aan het einde van de cursus ga je afzwemmen en krijg je een echt zeemeerminnendiploma!

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur, inclusief gebruik van de monovin en zeemeerminstaart. Met de zeemeerminzwemlessen leer je te zwemmen als een vis in het water.

snorkelen

wat leer jij met snorkellessen?

Met onze Snorkellessen leer je de basisprincipes van het snorkelen. Je leert omgaan met de basisuitrusting voor het snorkelen zoals een duikbril, snorkel en zwemvliezen.  Ook lees je de tekens die bij het snorkelen horen. Na de lessen beheers je de snorkeltechnieken.

De lessen worden gegeven door een vaste instructeur en duren 45 minuten. Je volgt 1 keer per week de les.

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De snorkellessen zijn leuk voor de sportieve (jeugdige) avonturier.

Plezier staat voorop bij deze lessen.

Lesdagen en tijden

Vrijdag: 17.00 tot 17.45 uur
De lessen starten vanaf 12 mei 2023

zeemeerminzwemmen

een droom die uitkomt

Leer zwemmen als een echte zeemeermin met deze speciale zwemlessen. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur leer je alle technieken die je nodig hebt om te kunnen zwemmen met een zeemeerminstaart. Je leert alles over materiaalgebruik en de juiste ademhalingstechnieken. Behaal je diploma’s en zwem zo snel en sierlijk als een echte zeemeermin!

De lessen worden gegeven door een vaste gediplomeerde en enthousiaste instructeur en duren 45 minuten. Je volgt 1 keer per week de les voor een periode van 6 weken.

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De lessen zijn inclusief gebruik van de monovin en zeemeerminstaart. Heb je er zelf één, neem deze gerust mee naar de lessen. 

Meld je aan en behaal al je zeemeermindiploma’s! 

Plezier staat voorop bij deze lessen.

Lesdagen en tijden

Vrijdag: 18.00 tot 18.45 uur
De lessen starten vanaf 2 juni 2023 en vanaf 28 juli 2023

voor wie?

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eisen van het B-diploma. De snorkellessen zijn leuk voor de sportieve jeugdige avonturiers. En met de zeemeerminzwemlessen leer je te zwemmen als een vis in het water! De lessen worden gegeven door een vaste gediplomeerde instructeur. Plezier staat voorop bij deze lessen.  

De snorkellessen en zeemeerminzwemlessen zijn alleen voor de jeugd.

Wat zijn de kosten?

Leskaarten zijn te koop na aanmelding via het aanmeldformulier op deze website, en zijn onafhankelijk van een eventueel abonnement. 

Een leskaart voor snorkelen voor het hele seizoen kost € 119 (1x per week). Voor zeemeerminzwemlessen werken we met een leskaart van 6 weken en deze kost € 60.

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar zwemlessen@deweid.nl

 

Inschrijven?

Meld je kind aan voor snorkelles of zeemeerminzwemles via het aanmeldformulier op deze website.

Na aanmelding is er sprake van een voorlopige inschrijving. De snorkellessen en zeemeerminzwemlessen gaan alleen door bij voldoende deelname. Als je van ons bericht ontvangt over de definitieve plaatsing, vragen wij je tevens de betaling te voldoen. Als wij de betaling hebben ontvangen, is je inschrijving definitief.