snorkelen

Maak kennis met de basisprincipes van het snorkelen. Leer omgaan met de basisuitrusting alsmede het aanleren van en controle over de snorkel technieken.

Snorkelen

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het C-diploma. De Snorkellessen zijn leuk voor de sportieve jeugdige avonturiers. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur. Plezier staat voorop bij deze lessen. 

Diplomazwemmen

Tijdens de opleiding voor het Zwem-ABC zullen kinderen drie keer gaan afzwemmen. Eerst voor het A-, dan voor het B- en tenslotte voor het C-diploma. Elk diploma betekent dat een kind een bepaalde vaardigheid in het water heeft. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk (niet verplicht) dat kinderen het Zwem-ABC helemaal afmaken. Pas na het behalen van het diploma C kun je zeggen dat ze echt “zwemveilig” zijn.

snorkelen

wat leer jij met snorkellessen?

Met onze Snorkellessen leer je de basisprincipes van het snorkelen. Je leert omgaan met de basisuitrusting voor het snorkelen zoals een duikbril, snorkel en zwemvliezen.  Ook lees je de tekens die bij het snorkelen horen. Na de lessen beheerst je en controleer je de snorkel technieken.

De lessen worden gegeven door een vaste instructeur en duren 45 minuten. Je volgt 1 keer per week de les.

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De snorkellessen zijn leuk voor de sportieve (jeugdige) avonturier.

Plezier staat voorop bij deze lessen.

Lesdagen en tijden

Vrijdag: 17.00 tot 17.45 uur

voor wie

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eisen van het B-diploma. De snorkellessen zijn leuk voor de sportieve jeugdige avonturiers. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur. Plezier staat voorop bij deze lessen. 

De snorkellessen zijn alleen voor de jeugd.

Wat zijn de kosten?

Een leskaart is te koop in de webshop en aan de kassa, en is onafhankelijk van een eventueel abonnement. Een leskaart voor het hele seizoen kost € 108 (1x per week). 

Inschrijven?

Meld je kind aan voor snorkelles door een e-mail te sturen naar zwemlessen@deweid.nl.

Vermeld hierbij de naam van je kind, de geboortedatum, het telefoonnummer en welk niveau snorkelen je kind gaat volgen (Snorkelen 1, 2 of 3).

Na aanmelding is er sprake van een voorlopige inschrijving. De snorkellessen gaan alleen door bij voldoende deelname. Als je van ons bericht ontvangt over de definitieve plaatsing, vragen wij je tevens de betaling te voldoen. Als wij de betaling hebben ontvangen, is je inschrijving definitief.