Stichting Veiling Dorphuis is druk bezig met de voorbereidingen voor de veilingavond die gehouden gaat worden in Dorpshuis Centrum op zaterdag 4 november.

Bedrijven en particulieren geven hun bijdrage in de vorm van geld, artikelen, diensten, leuke uitjes en workshops. Op 4 november proberen wij al deze items stuk voor stuk en voor een leuk bedrag aan de man te brengen via een gezellige veilingavond. Alle kavels worden per opbod verkocht. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het Andijker Verenigingsleven.

Verenigingen
De verenigingen die meehelpen om hier een succes van te maken en daardoor ook een mooi geldbedrag ontvangen voor hun verenigingen zijn: Asonia Badminton, Atlas tennisvereniging, Hengelsportvereniging De Dobber, Toneelvereniging KNA, Sporting Andijk Korfbal, Sporting Andijk Voetbal, Muziekvereniging Sursum Corda en Zwembad de Weid

Kinderveiling
Dit jaar starten we om 19:30 uur met een kinderveiling, hartstikke leuk als u hiervoor wat wilt aanbieden, denk bijvoorbeeld aan een spelletje, workshop taart maken.

Graag tot zaterdag 4 november, de koffie en thee staat vanaf 19:30 voor u klaar in Dorpshuis Centrum Andijk!