Ook dit jaar organiseren we weer de zwem4daagse in De Weid. In de week van 21 tot en met 24 juni zal het zwembad weer bol staan van gezellig zwemplezier en leuke activiteiten. Ook jij kunt meedoen en in het bezit komen van een prachtige zwemvierdaagse medaille !
Heb je een A-diploma dan mag je meedoen. Inschrijving start op dinsdag 7 juni en kan tot en met dinsdag 21 juni! Kosten € 7,50 per inschrijving. (Kan via de kassa) (en in bezit van geldig toegangsbewijs!)

Wat moet je daarvoor doen

Tijdens de zwem4daagse zwem je elke dag een bepaalde afstand. Hoe ver je moet zwemmen is afhankelijk van je leeftijd. Kinderen tot 10 jaar zwemmen elke dag 250 meter, dat zijn 10 baantjes. Kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen zwemmen elke dag 500 meter, dat zijn 20 baantjes. Je mag tijdens het zwemmen altijd even rusten, maar je mag niet uit het water gaan. Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. De zwemslag is naar keuze. Iedereen die 4 dagen ‘vol’ zwemt, ontvangt de zwemvierdaagse medaille. Leuk is het natuurlijk om met het hele gezin te zwemmen, want iedereen kan en mag meedoen.

De zwem4daagse sluiten we af met Discozwemmen op vrijdag 24 juni!

De zwemvierdaagse wordt afgesloten met een gezellige avond met Discozwemmen. Vooral voor de jeugd, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom op deze super leuke avond. Tijdens de discoavonden is er een dj aanwezig die zorgt voor de perfecte zwembeats. Jij komt toch ook tijdens deze swingende avond!

Alvast veel succes gewenst!