The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

  • 5
  • 3
  • 2
  • 6
  • 1

AQUAFIT, SNORKELEN & BOOTCAMP

ZWEMLES

RECREATIEF

AQUAFIT, BOOTCAMP en SNORKELEN

Zwembad De Weid geeft na het succes van vorig jaar ook dit seizoen weer uitgebreid zwemlessen, waaronder Aquafit, Bootcamp en Snorkelen!

Voor wie?

Voor deze lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De Snorkel lessen zijn een leuk voor de sportieve jeugdige avonturiers. De lessen worden gegeven door een vaste instructeur. De Aquafit lessen zijn een leuke mix van oefeningen voor zowel het versterken van de spieren als om de conditie te verbeteren. Plezier staat voorop bij deze lessen. Ook dit seizoen zijn de Bootcamp lessen er weer! Verbeter je conditie in slechts 40 min. per week. 20 minuten les op walkant en 20 minuten les in het water een mooie combinatie                                                                                       voor een fitte conditie.

 
14 MEI T/M 14 SEPTEMBER 2019  
Aquafit:  
Woensdag    19.15 tot 19.45 
 
Snorkelen:  
Vrijdag   19.15 tot 19.45
   
Bootcamp:  
Donderdag   19.15 tot 19.50
   
Frequentie:   1 keer per week 30 minuten les (Bootcamp 40 min)

Wat zijn de kosten?

Een leskaart is te koop in de kiosk en is onafhankelijk van een eventueel abonnement. Een leskaart voor het hele seizoen kost  € 70,00 (1 keer per week). Ook is het mogelijk een 10-rittenleskaart aan te schaffen voor Aquafit, Bootcamp óf Snorkelen, de kaart is persoonsgebonden en kost € 54,00 Een leskaart voor Zwemles, Snorkelen en Aquafit is uitsluitend te koop in de kiosk vanaf dit seizoen. Heeft u op dat moment al een abonnement, dan krijgt u korting op de leskaart!

Aanmelden?

U kunt zich opgeven door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of u te melden bij de kiosk. Vermeld u hierin uw naam, geboorte datum en om welke lesvorm het gaat.

P.S. Aquafit en Bootcamp zijn bedoeld voor volwassenen en Snorkelen voor de jeugd.

Adres en contact

Klik op de kaart voor een routebeschrijving

Zwembad De Weid                  
Klamptweid 72
1619 DL Andijk
Tel: 0228-591996
Email: info@deweid.nl

Stichting Vrienden van De Weid

Stichting Vrienden van de Weid is, naast de machinekamer, het Hart achter Zwembad De Weid.

Klik op het logo voor een uitgebreide omschrijving van de Stichting.

Het Weer

Social Media

   

Wij zijn ook te volgens via Social Media. Klik op bovenstaande buttons om naar onze Twitter of Facebookpagina te gaan. Daar kunt u actuele informatie vinden over de activiteiten in en om het zwembad.

Volg ons op Twitter of like onze Facebooksite zodat u op de hoogte bent van alles wat er bij ons afspeelt.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com