activiteiten

Het gehele seizoen hebben wij leuke activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Dit zijn gezellige activiteiten voor jong en oud.

Discozwemmen

Zes keer per jaar organiseert zwembad De Weid een discoavond. Deze avond is met name bedoeld voor de jeugd, maar alle leeftijden zijn welkom. Tijdens de discoavonden is er een dj aanwezig die zorgt voor de perfecte zwembeats.

Wanneer

In 2022 zijn de discoavonden op:

 • Vrijdag 10 juni 
 • Vrijdag 24 juni (afsluiting Zwem4daagse)
 • Vrijdag 15 juli (viering start zomervakantie)
 • Vrijdag 29 juli
 • Vrijdag 12 augustus
 • Vrijdag 16 september (sluitingsweekend)

Zwem-4-daagse

Elk jaar organiseert zwembad De Weid de Zwem4daagse. Iedereen die dat leuk lijkt, kan zich bij de kassa opgeven om in één week 4 (of zelfs 5) dagen te komen zwemmen. Kinderen tot 10 jaar zwemmen daarbij 10 banen per dag en deelnemers ouder dan 10 jaar zwemmen 20 banen per dag. Tijdens de Zwem4daagse worden er elke dag extra activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Zo maken we er met elkaar een echte feestweek van! Nadat je vier keer de vereiste afstand hebt gezwommen, krijg je een medaille. We sluiten deze sportieve week af met een swingende discoavond!

Wanneer

De Zwem4daagse 2022 vindt plaats van:

 • Dinsdag 21 juni t/m vrijdag 24 juni.

Kampeernacht

Elk jaar organiseert zwembad De Weid een gezellige kampeernacht voor kids van 8 t/m 15 jaar! Dit is voor veel kinderen dé activiteit van het jaar die zorgt voor gezelligheid, saamhorigheid en plezier! Het terrein van De Weid verandert voor deze activiteit in een geweldig kampeerterrein met grote slaaptenten, een kampvuur en verlicht zwembad. Onze enthousiaste groep vrijwilligers doet er alles aan om er voor iedereen een groot feest van te maken!

Wanneer

De kampeernacht 2022 vindt plaats op:

 • Zaterdag 23 juli – onder voorbehoud

snel naar de bel

Elk jaar sluiten we het zwemseizoen in De Weid af met Snel naar de bel. Deelnemers gaan in een bootje van de glijbaan met als doel om als eerste bij de bel te komen. Behalve een prijs voor de snelste tijd is er ook een originaliteitsprijs voor degene met de origineelste look! Laat je fantasie dus de vrije loop en doe mee (A-diploma verplicht)! Het wordt gegarandeerd een geweldige dag voor de hele familie, buurt en vriendengroep!

Wanneer

Snel naar de bel 2022 vindt plaats op:

 • Zondag 18 september

 

 

  Activiteiten in beeld

  Instagram

  activiteiten in beeld

  Loading...