The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

  • 2
  • 3
  • 9
  • 6
  • 1

AQUAFIT, SIXPACK & BOOTCAMP

ZWEMLES

RECREATIEF

ZWEMLES

Zwembad De Weid geeft na het succes van vorig jaar ook dit seizoen weer uitgebreid zwemlessen! Vanaf 15 mei starten de reguliere lessen. Wij bieden de volgende lesmogelijkheden:

- Diploma A/B/C volwassenen
- Diploma A/B/C kinderen
- Sixpack
- Aquafit

- Bootcamp

 

Er zijn ook Zomerlessen, voor kinderen die al in een lestraject bezig zijn, informatie vindt u hier.

Voor de informatie over Sixpack, Bootcamp en Aquafit, kijkt u hier.

 

Hoe werken wij?

De lessen worden gegeven door een vaste instructeur en duren een half uur. Voor het diploma zwemmen (A/B/C) is dit twee keer per week. Voor de overige lessen is dit 1 keer per week. De lesdagen en tijden zijn:

 

15 MEI T/M 16 SEPTEMBER 2017  
Zwemlessen:  
Maandag 17.00 tot 19.00
Donderdag 17.00 tot 19.00

 

Begin mei zal op basis van de inschrijvingen een definitief rooster gemaakt worden. 

Voor wie?

De diploma lessen A/B/C zijn gericht op het behalen van een officieel diploma van de KNZB. Voor de kinderen geldt een minimum leeftijd van 5 jaar bij aanvang van de lessen.

Voor de overige lessen is een zwemvaardigheid nodig die gelijk is aan de eindeisen van het B-diploma. De Sixpack lessen zijn een leuke mix van zwemvaardigheidslessen, survival en snorkelen voor de sportieve avonturiers. De Aquafit lessen zijn een leuke mix van oefeningen voor zowel het versterken van de spieren als om de conditie te verbeteren. Plezier staat voorop bij deze lessen.

Wat zijn de kosten?

Een leskaart is te koop in de kiosk en is onafhankelijk van een eventueel abonnement. Een leskaart voor het hele seizoen kost  € 135,- voor diploma A/B/C (2 keer per week) en  € 67,50 voor de overige lesvormen (1 keer per week). Een leskaart voor Zwemles, Sixpack en Aquafit is uitsluitend te koop in de kiosk vanaf dit seizoen. Heeft u op dat moment al een abonnement, dan krijgt u korting op de leskaart!

Inschrijven?

Inschrijven kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld u hierin uw naam, geboorte datum en welke les u wilt volgen. De zwemlessen gaan alleen door bij voldoende deelname. Begin mei ontvangt u van ons bericht over de definitieve plaatsing (dag en tijd) en wordt u verzocht de betaling te voldoen voor aanvang van de lessen.

Adres en contact

Klik op de kaart voor een routebeschrijving

Zwembad De Weid                  
Klamptweid 72
1619 DL Andijk
Tel: 0228-591996
Email: info@deweid.nl

Stichting Vrienden van De Weid

Stichting Vrienden van de Weid is, naast de machinekamer, het Hart achter Zwembad De Weid.

Klik op het logo voor een uitgebreide omschrijving van de Stichting.

Het Weer

Social Media

   

Wij zijn ook te volgens via Social Media. Klik op bovenstaande buttons om naar onze Twitter of Facebookpagina te gaan. Daar kunt u actuele informatie vinden over de activiteiten in en om het zwembad.

Volg ons op Twitter of like onze Facebooksite zodat u op de hoogte bent van alles wat er bij ons afspeelt.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com